Meld dig ind

DSA er a-kassen for dig, som uddanner dig inden for et sundhedsfag. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange flere fordele. Husk at melde dig ind senest et år før, du er færdig med din uddannelse for at få ret til dagpenge dagen efter din sidste eksamen.

Læser du til bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf eller sygeplejerske, har du mulighed for at melde dig ind i DSA. Du kan også blive medlem af DSA, hvis du læser en kandidatuddannelse inden for sundhedsområdet. 

Dine fordele som studiemedlEm 

  FÅ EN BEDRE ØKONOMI MED DSA - LANDETS BILLIGSTE A-KASSE
  GRATIS TEMAMØDER OG PROFESSIONEL SPARRING
  NEMT AT FINDE JOB MED DSAJOBSØGER

Gratis for dig under 30 år

Bliver du færdig med din uddannelse, inden du fylder 30 år, er det gratis at være medlem af DSA under hele din uddannelse. Du kan blive fritaget for et års kontingent ad gangen i op til fem år, så længe du er under uddannelse. Dog er der nogle betingelser, du skal opfylde for at blive optaget som gratis studiemedlem i DSA. 

Læs mere om betingelserne for at blive optaget som gratis studiemedlem under "Studerende".

Er du over 30 år - det betaler sig stadig

Er du over 30 år, kan du blive gratis studiemedlem, hvis du opfylder alle disse tre betingelser:

  • Du er tilmeldt og indbetaler til efterløn.
  • Du har optjent ret til dagpenge i en a-kasse fra et arbejde som lønmodtager.
  • Din indtægt ikke overstiger den maksimale dagpengesats på årsbasis.

Opfylder du ikke betingelserne for at blive fritaget for kontingent, anbefaler vi stadig, at du melder dig ind, så du ikke går glip af den første måneds dagpenge. Det kan godt svare sig rent økonomisk. 

 


Til top