DSA indfører digital post

DSA er gået over til digital post. Det betyder, at det er slut med at sende e-mail til os. I stedet kan du sende beskeder via Min Indbakke på Mit DSA. Det giver flere fordele for dig som medlem: 

  • Sikkerhed fremfor alt
    Din datasikkerhed er vigtig for DSA. Derfor flytter vi nu al vores kommunikation med dig som medlem over på Mit DSA, hvor det foregår på en sikker forbindelse. Det er et krav, når man udveksler personfølsomme oplysninger.
  • Al kommunikation samlet ét sted
    Fremover vil de breve, beskeder og dokumenter, du udveksler med DSA være samlet ét sted, nemlig i Min Indbakke på Mit DSA.
  • Dit eget personlige arkiv
    Alle medlemmer har deres helt egen postkasse - Min Indbakke - på Mit DSA. Du kender måske allerede indbakken fra tidligere. Det nye er, at du nu både kan sende og modtage beskeder og uploade dokumenter.

Sådan kontakter du DSA fremover
Fra 4. oktober 2016 kan du som medlem ikke længere sende e-mail til DSA. I stedet kan du skrive beskeder og sende dokumenter via Min Indbakke på Mit DSA. Er du ikke medlem af DSA, kan du fortsat skrive til vores hovedpostkasse dsa@dsa.dk.

Har du brug for en hurtig afklaring, er du som altid velkommen til at ringe til os på tlf. 33 15 10 66 mandag til torsdag fra 9-16 og fredag kl. 9-14. 

Hvad skal du gøre nu?
Vi anbefaler, at alle vores medlemmer indtaster deres mailadresse og telefonnummer under "Mine Oplysninger" på Mit DSA. Klik "tilmeld mail/sms", så får du automatisk besked, når der er ny post til dig i Min Indbakke. Er du ledig, har du pligt til at tjekke din post på Mit DSA - læs mere her.

Venter du på svar på en e-mail?
Har du skrevet til os for nylig og endnu ikke fået svar, vil du få svar via Min Indbakke hurtigst muligt. Du kan også følge op på din mail ved at sende os en besked i Min Indbakke, 

Fritagelse for digital post
Du har mulighed for at blive fritaget for at modtage din post digitalt, hvis du opfylder en række betingelser - læs mere her.


Til top