Teamleder med a-kasseerfaring

Kan du flytte vores medlemsservice til nye højder? Har du solid erfaring med at vejlede om dagpenge eller medlemskab? Kan du motivere andre, og er du god til at dele viden? Så har du chancen for at blive en del af Din Sundhedsfaglige A-kasse, der skaber tryghed og overskud for 96.000 sundhedsfaglige medlemmer.

Fagligt fyrtårn med smittende energi
Vi søger en kollega til en stilling som teamleder for vores Medlemscenter. Her får du ansvaret for 5-6 medlemsvejledere og et antal studerende, der er første led i kontakten med vores medlemmer. Vores medlemscenter modtager ca. 90.000 opkald om året og løser lettere sagsbehandling. Vi ønsker, at flere medlemmer skal have hurtige og konkrete svar i Medlemscentret uden at stilles videre. Derfor har vi brug for et fagligt fyrtårn, der evner at etablere et højt kompetenceniveau i teamet.

Det er afgørende, at du har en a-kassebaggrund og besidder en stor faglighed, så du kender svarene på de ofte stillede spørgsmål og kan uddanne og dygtiggøre teamet. Du kan se dig selv i rollen som en energisk og tydelig teamleder – også selvom du ikke nødvendigvis har erfaringen endnu.

Om jobbet
Du refererer til vores Service- og kvalitetschef, der vil hjælpe dig godt i gang. Du får desuden et tæt samarbejde og mulighed for at sparre med en teamlederkollega. Udover at sikre det daglige overblik og fremdriften i teamets opgaver, vil dine opgaver bl.a. bestå i at:
• Motivere og lede, så teamet overholder de mål, der er opstillet
• Omsætte mål til håndgribelige handlinger for den enkelte medlemsvejleder
• Drive og understøtte god medlemsservice og øge antallet af besvarelser i første led
• Tage ansvar for at styrke teamets viden og kompetencer
• Planlægge og prioritere teamets arbejde på de overordnede linjer, som en spillende træner, der også svarer telefoner og beskeder ved behov.

Din profil
Vi søger en kollega, der kan komme op i helikopteren og som kender og forstår detaljen. Du har en smittende energi og ser muligheder frem for begrænsninger. Du formår at balancere din store faglige ballast med en forandringsparathed og lyst til at tænke nyt og værdiskabende. Vi forestiller os, at du:

• Har en a-kassefaglig baggrund og mindst 2-3 års erfaring fra branchen
• Er serviceminded, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere i tale og skrift
• Arbejder struktureret, er god til at skabe overblik og bevare det gode humør
• Har en fin fornemmelse for, hvordan man sikrer trygge og tilfredse medlemmer
• Har gennemslagskraft og en god portion forretningsforståelse
• Har en anerkendende tilgang til samarbejde og fokus på trivsel.

Du skal kunne lide at arbejde i et travlt miljø med en afvekslende hverdag. Vi lægger vægt på fleksibilitet og på, at den går begge veje. Vi sidder i åbne kontormiljøer, omgivet af dygtige kolleger i ”Kvæsthuset” ved skønne Nyhavn. Vi har en rigtig god kantineordning og attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via dette link til Jobindex senest 29. november 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service- og kvalitetschef Rikke Lee Lønberg på tlf. 29 38 62 09.


Til top