Softwareudvikler – C#, CRM Dynamics og SQL

Er C#, SQL og CRM Dynamics dine stærke sider – og måske endda passion? Kunne du tænke dig at arbejde i en it-afdeling, hvor der er en stærk entreprenørånd, tæt forbindelse til slutbrugerne og gode muligheder, hvis du vil udfordres og udvikles?

 

Hos Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du se frem til en hverdag med forandringer. Vi er i gang med at automatisere store dele af sagsbehandlingen og udvikle selvbetjeningsløsninger på tværs af platforme til vores medlemmer, samtidigt med at vi gennemfører større projekter som følge af den rivende udvikling der foregår på hele a-kasse- og beskæftigelsesområdet i Danmark. Det er lige midt i denne spændende udvikling, at du kan træde til med din viden og dine evner.

 

Udvikling, drift og indflydelse

Som vores nye udvikler får du stort ansvar for både udvikling og drift. Det betyder, at du arbejder med hele spektret af it-udvikling fra analyse af forretningsproblemer over specifikation, design og programmering til test og fejlfinding. Cirka halvdelen af din tid bruger du på at løse både små og store opgaver inden for drift og den anden halvdel bruger du på udvikling.

 

Vores sagsbehandlingssystem er baseret på Microsoft-platformen med en datamodel, der er unik for vores branche. Så du kommer primært til at udvikle i C# (med anvendelse af Visual Studio) og i TSQL op mod en MS SQL-server. Vi benytter Microsoft CRM Dynamics og har det du erfaring med det, vil det være et stort plus. Derudover vil du få stor indflydelse på dine egne opgaver og vores processer, for vi er en ung organisation, hvor vi arbejder agilt og gerne vil udvikle os endnu mere.

 

Arbejd sammen med engagerede kolleger centralt i København

DSA er a-kasse for sundhedsprofessionelle medlemmer. I alt er vi ca. 95 medarbejdere på vores kontor ved Skt. Annæ Plads, centralt i København. Du bliver en del af it-afdelingen, hvor vi er 10 engagerede kolleger, der nyder at gå på arbejde, griner meget sammen og er enige om altid at gøre vores bedste.

 

Her får du tæt samarbejde med blandt andet vores forretningsudviklere, slutbrugere og vores hovedleverandør inden for udvikling af web-services. Udover en række personalegoder får du også mulighed for at tage hjemmearbejdsdage.

 

Åben og rolig udvikler

  • Du har en videregående it-relevant uddannelse kombineret med 3+ års erfaring med kodning og udvikling inden for C#, SQL og Visual Studio til en Microsoft-platform.

  • Er du fx uddannet datamatiker, bør du have 5+ års erfaring.

  • Vi ser meget gerne du har erfaring med Microsoft CRM Dynamics

  • Med din erfaring kommer samtidig en baggrund, der gør dig i stand til at forstå konteksten af den forretning, som du arbejder op imod.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Scrum. Kendskab til WPF og WCF er plusser.

  • Det er vigtigt, at du er god til dansk og kan sætte dig ind i komplekst område og setup.

Derudover er du god til at bevare roen, når det indimellem skal gå stærkt eller hurtige ændringer dukker op, ligesom du kan vise overskud, fx når slutbrugere komme til dig med problemer. Det er også vigtigt, at du er åben og kan lide at samarbejde bredt. Endelig er du fleksibel og frisk på at yde en ekstra indsats, hvis der er brug for det, ligesom du gerne vil være en del af et team, hvor din viden og dine evner er efterspurgte.

 

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Du kan læse om vores rekrutteringsproces her. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte it-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på tlf. 88 63 00 28.

 

Send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. november 2017. Du søger stillingen via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

  

Søg jobbet online


Til top