2 Servicemindede forsikringsvejledere

DSA søger 2 servicemindede forsikringsvejledere

Din Sundhedsfaglige A-kasse - DSA - har brug for 2 forsikringsvejledere, der vil være med til at fremme den gode medlemsservice ud fra vores strategi ”Medlemmerne foran alt andet”. Lige nu har vi en ledig stilling, der skal besættes og samtidig brug for en vikar i hele 2018. Begge stillinger er i vores udbetalingsteam.

Dine opgaver
Du skal i jobbet yde både kompetent og god vejledning til medlemmerne og samtidig kunne sagsbehandle på dagpenge- og efterlønsområdet. Du kommer til at guide vores medlemmer telefonisk, skriftligt og personligt og vores 5 serviceløfter danner rammen om dit arbejde. Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor du i det daglige refererer til teamlederen.

Vi forventer
• At du sætter medlemmerne foran alt andet, er fleksibelt indstillet og yder en fantastisk service.
• At du er fagligt dygtig, arbejder systematisk, og selvstændigt, og samtidig kan indgå konstruktivt i et team.
• At du finder det naturligt at guide medlemmerne digitalt og hjælper dem med at se nye muligheder.
• At du er god til at sætte dig ind i lovgivning og praksis - og dermed kan afslutte sagerne hurtigt og med kvalitet til glæde for medlemmet.
• At du kan dokumentere, at du når gode resultater.
• At du har flair for IT-systemer og formulerer dig godt både skriftligt og mundtligt.
• At du har en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring med sagsbehandling, vejledning eller tilsvarende fagområder – gerne fra en anden a-kasse.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation med gode kolleger. Løn og ansættelsesvilkår følger en intern overenskomst. Arbejdstiden på 36,5 t. i gennemsnit kan variere efter tid og opgaver. Vi har fokus på arbejdsglæde, og holder også 6 ugers ferie.

Du bliver garanteret dygtigere af at være i DSA. Vi opstiller nemlig konkrete mål for vores service, og vi måler og følger op minimum hvert kvartal, hvor du får individuel feedback af din teamleder.

Læs mere om DSA på vores hjemmeside dsa.dk. Hvis du har uddybende spørgsmål kan du kontakte Forsikringschef Louise Høeg på tlf. 4695 3185.

Arbejdsstedet vil være i Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1115 København K.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 15. december 2017 kl. 12.00, og vi forventer at holde samtaler inden jul. Send din ansøgning mærket ”Forsikringsvejleder” via dette link på Jobindex – det skal fremgå, om du søger begge stillinger eller ej.


Til top