Juridisk konsulent til sekretariatet

Din Sundhedsfaglige A-kasse - DSA - er i gang med en spændende udvikling med en ambitiøs strategi under overskriften ’Medlemmerne foran alt andet’, der skal styrke fokus på service og kvalitet til vores medlemmer yderligere. I dag har vi en helhedsorienteret service overfor medlemmer i seks forskellige sundhedsfaglige fag.

Vi har brug for en dygtig jurist til vores sekretariat og til implementering af den nye dagpengereform. Du får sammen med vores anden juridiske konsulent ansvaret for en bred vifte af spændende opgaver. Du vil komme til at arbejde med jura og administration af et større regelsæt, som har stor betydning for hele organisationen. Du skal også arbejde med udvikling af kvalitet, tilsyn, intern undervisning og skriftlig formidling som dine primære opgaver.

Du skal:

  • Fortolke og implementere nye regler, sagsgange og sætte linjen for a-kassens praksis
  • Yde faglig sparring og support til primært forsikringsvejledere og karrierekonsulenter
  • Behandle klager i administrativ rekurs og gennemføre interne tilsynsopgaver
  • Medvirke til god vejledning til medlemmer og optimale arbejdsprocesser
  • Undervise og sikre kvalitetsudvikling i forhold til regler, bl.a. gennem interne juridisk skriftlige vejledninger
  • Varetage opdatering og forbedring af standardbreve 
  • Ad hoc indgå i øvrige sekretariatsmæssige opgaver

Du skal have en uddannelse som jurist og meget gerne have flere års erfaring med juridisk lovbehandling med fortolkning samt formidling og behandling af klager i administrativ rekurs. Vi ser det som en stor fordel, hvis du har viden om a-kasselovgivningen og gerne kender til den kommende. Du er en dygtig mundtlig og skriftlig formidler, der altid sætter kvalitet i højsædet.

Du er sikker bruger af Office-pakken. Du er indstillet på at sætte dig ind i a-kassens drift og vedtægter for at yde en kompetent sparring til brugerne. Du skal kunne arbejde selvstændigt, evne at sætte nye initiativer i gang og samtidig bære de gode samarbejder igennem på tværs af organisationen.

Løn- og ansættelsesvilkår følger en intern overenskomst, og ansættelsen er uden højeste arbejdstid. Du vil få reference til direktøren og vil komme til at arbejde sammen vores anden juridiske konsulent, chefkonsulent og regnskabsfunktion, som alle er en del af sekretariatet. Derudover skal du arbejde bredt sammen med kolleger i resten af a-kassen. Arbejdsdagen er travl og varieret – med plads til udvikling og godt humør.

Du skal sende din ansøgning mærket ”juridisk konsulent” elektronisk til job@dsa.dk Ansøgningen skal være sendt til os senest 21. december 2016 kl. 10.00. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler lige før jul og evt. mellem jul og nytår.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til juridisk konsulent Sisco Daastrup-Hansen på tlf. 4695 3229 eller direktør Merete Nedergaard på tlf. 2346 5751.


Til top