Juridisk konsulent med stærk service- og kvalitetssans

Kan du finde balancen i upåklagelig jura og stærk, modtagerorienteret formidling? Er dit varemærke service og kvalitet? Så har du chancen for at komme på holdet i Din Sundhedsfaglige A-kasse, der skaber tryghed og overskud for 96.000 sundhedsfaglige medlemmer.

Dygtig jurist til vores sekretariat
Du bliver en del af et lille, men effektivt team på to, kaldet Jura. Sammen har teamet ansvar for et centralt forretningsområde og administrerer større regelsæt, som har stor betydning for organisationen og vores medlemmer. Vi har løbende fokus på at løfte kvaliteten og være modtagerorienterede. Vi arbejder blandt andet med tilsyn, høringssvar, intern undervisning og skriftlig formidling til medlemmer.

Jura-teamet er organisatorisk placeret i sekretariatet, og du vil referere til direktøren. Sekretariatet rummer også en chefkonsulent og regnskabsmedarbejdere. Vi lægger vægt på feedback og respekt, og du får mulighed for at påvirke teamets udvikling og mål, og vi vil gerne sætte dine kompetencer i spil, hvor det er relevant.

Om jobbet:
Jobbet kræver solid faglig viden om lov om arbejdsløshedsforsikring og beskæftigelseslovgivning. Men vi har brug for, at du spiller ind flere steder, fx ved at:
• Fortolke og implementere nye regler og sagsgange og effektuere a-kassens praksis
• Yde faglig sparring og support til kolleger i vores forsikrings- og karriereområde
• Behandle klager i administrativ rekurs og gennemføre interne tilsynsopgaver
• Medvirke til optimale arbejdsprocesser og god vejledning til medlemmer
• Undervise og sikre kvalitetsudvikling i forhold til regler, bl.a. gennem intern ’juridisk information’
• Varetage opdatering og forbedring af standardbreve
• Ad hoc indgå i øvrige sekretariatsmæssige opgaver.

Din profil:
Du er uddannet jurist og har viden om arbejdsløshedsforsikring og beskæftigelseslovgivning. Du har gerne erfaring med behandling af klager i administrativ rekurs. Vi forestiller os desuden, at du:
• Evner at sætte dig ind i a-kassens drift og vedtægter for at yde en kompetent sparring til brugerne
• Har stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner
• Arbejder selvstændigt og evner at sætte nye initiativer i gang
• Bærer dine gode samarbejdsevner igennem på tværs af organisationen
• Er sikker bruger af Office pakken.

Du skal kunne lide at arbejde i et travlt miljø med en afvekslende hverdag. Vi lægger vægt på fleksibilitet og på, at den går begge veje. Vi sidder i åbne kontormiljøer, omgivet af dygtige kolleger i ”Kvæsthuset” ved skønne Nyhavn. Vi har en rigtig god kantineordning og attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via link til Jobindex senest 17. december 2018 kl. 10.00. Der afholdes samtaler i samme uge.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk konsulent Sisco Daastrup-Hansen på 4695 3229 eller direktør Merete Nedergaard på 2346 5751.


Til top