Erfaren og engageret socialfaglig konsulent

I Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) søger vi en erfaren socialfaglig konsulent, der sammen med tre kompetente kollegaer i vores socialrådgivning vejleder vores medlemmer inden for social- og beskæftigelseslovgivning. Som a-kasse arbejder vi dedikeret for at give vores medlemmer tryghed gennem hele arbejdslivet - også når det er svært.

Dine opgaver
Som socialfaglig konsulent skal du rådgive og vejlede vores medlemmer inden for social- og beskæftigelseslovgivning, ligesom du kommer til at yde stressvejledning og undervisning. Rådgivningen foregår telefonisk og pr. mail. Vi arbejder efter et princip om hjælp til selvhjælp. Desuden medvirker du aktivt til at udvikle og udbrede vores øvrige medlemstilbud, som altid skal være attraktive og af høj kvalitet. Endelig skal du repræsentere DSA i samarbejdet med vores seks medlemsorganisationer.

DSA har omkring 96.000 medlemmer over hele landet. Vores hovedkontor er placeret centralt i København, og vi har lokale kontorer i Fredericia, Århus og Aalborg. Din faste arbejdsadresse er København, og du får lidt rejseaktivitet. Du får en udfordrende stilling og indgår også i et team af dygtige sundhedsfaglige konsulenter i afdelingen ’Job og Karriere’.

Vores forventninger
Vi søger ideelt set en kollega, der:
• er uddannet socialrådgiver eller socialformidler med gedigen relevant erfaring indenfor social- og beskæftigelseslovgivningen
• har efteruddannelse som stresscoach, i stressvejledning eller lign.
• har stærke kompetencer i coaching, rådgivning og vejledning
• er vedholdende, fleksibel, kreativ og kan arbejde selvstændigt
• kan indgå i et godt og tæt samarbejde med kolleger i løsning af teamets mange alsidige opgaver
• yder en god service og møder medlemmerne, så de føler sig velkomne i DSA
• har erfaring med undervisning
• er med til at understøtte DSAs strategiske vision om at være ’Partner til et arbejdsliv med overskud’.

Det vil være en fordel, hvis du ud over din socialfaglige baggrund har en sundhedsprofessionel uddannelse inden for en af de seks faggrupper, vi repræsenterer -  eller blot erfaring fra arbejde inden for sundhedssektoren.

Du bliver ansat i en organisation med ambitioner, løbende udvikling og kompetente kolleger. Alle socialfaglige konsulenter arbejder tæt sammen med forsikringsvejledere og karrierekonsulenter. Vi tilbyder ansættelse på attraktive vilkår. Løn- og ansættelsesvilkår følger en intern overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte Job- og Karrierechef Britt Jensen på 2028 6362 for mere information.

Ansøgning
Vi vil gerne have din ansøgning senest 13. september 2018 kl. 12.00. Du skal sende den på mail mærket ”socialfaglig konsulent” til job@dsa.dk
Ansættelsessamtaler holdes løbende.


Til top