Studerende på sundhedsuddannelse

Jeg er selvstændig

Er du selvstændig erhvervsdrivende, eller arbejder du i ægtefælles virksomhed som medarbejdende ægtefælle, er du velkommen i DSA. Vi har her samlet en række tilbud, der henvender sig til dig, der er selvstændig. Du er samtidig velkommen til at kontakte vores særlige team af medarbejdere, der arbejder med selvstændiges forhold.

Bemærk, at nye dagpengeregler for selvstændige træder i kraft 1. oktober 2018 - læs hvad du skal være opmærksom på her

LÆS OM SÆRLIGE TILBUD OG REGLER FOR SELVSTÆNDIGE HER:

DSA Tillægsforsikring

Med en DSA tillægsforsikring kan du lægge lidt ekstra oven i dagpengene. Sammen med Bauta Forsikring tilbyder DSA markedets bedste tillægsforsikring.
Læs mere

Sygeforsikring

Er du selvstændig kan du tegne en sygeforsikring, der sikre dig ret til sygedagpenge i de første to uger af en sygefraværsperiode. Sygeforsikringen gælder enten 1. eller 3. sygedag.
Læs mere om ordningen her 

Selvstændige og a-kasselovgivningen

Der er særlige regler for selvstændige erhvervsdrivende, når det gælder dagpenge eller efterløn. Derfor kan det være en god idé at kende til de regler, der gælder for dig som selvstændig. 

Læs mere om hovedbeskæftigelse, bibeskæftigelse, barsel og efterløn 

AES - Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring

AES har siden starten været obligatorisk for alle private og offentlige arbejdsgivere i Danmark, og det er også muligt for selvstændige og medarbejdende ægtefæller at sikre sig mod erhvervssygdomme i AES.

Erhvervssygdomme er forskellige fra arbejdsulykker. Arbejdsulykker sker pludseligt, mens erhvervssygdomme viser sig efter længere tids påvirkning.

AES tager sig af erhvervssygdomme - de private forsikringsselskaber tager sig af erstatning i forbindelse med arbejdsulykker
Læs mere  

Startvækst

Er du iværksætter kan du hente inspiration, vejledning og information hos Startvækst.
Læs mere  

Virksomhed i krise

Går tingene ikke som planlagt, og er din virksomhed kommet i krise, kan du hente hjælp hos Early Warning.
Læs mere 

Til top