Styrk dit selvværd som jobsøgende

Har du oplevet dit manglede arbejde som et tabu? Og har du brug for inspiration og ny energi til at komme videre med din jobsøgning og det gode liv? Så er temadagen ”Styrk dit selvværd som jobsøgende” noget for dig.

På temadagen får du redskaber til at se din situation med nye, friske øjne. Vi tager dig og din situation alvorligt, og vi giver konkrete råd til, hvad du kan gøre, så det bliver lettere at rejse sig igen efter nederlag, som en jobsøgningsperiode kan give mange af. 

Temamødet indeholder:

  • Øvelse med fokus på deltagernes forcer
  • Oplæg om de samfundsmæssige forhold, der er årsag til det faldende selvværd
  • Brugbare redskaber til at komme videre
  • Råd til, hvordan man passer på kroppen
  • Førstehjælpskasse med værktøjer til et bedre selvværd
  • Etablering af netværk med, der kan styrke selvværdet

Temadagen afholdes over 6 timer med indbygget frokost. 

Målgruppe:
Ledige medlemmer.

Underviser:
Pernille Marott er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille er også forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Med den som udgangspunkt laver hun blandt andet foredrag og workshops.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding:

Online temamøder
På grund af et øget smittetryk for COVID-19, har vi valgt at omlægge temamøderne til onlinemøder på den digitale mødeplatform Teams. Møderne er i den forbindelse reduceret til 3 timers varighed. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet. 

15. september, kl. 10.00 - 13.00
24. november, kl. 10.00 - 13.00
Tilmeld dig her (Samtalen kan ikke bookes i Safari)

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld dig her”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet. 
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA. 

Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen


Til top