Eventyr i blodet

Er dit næste job i Norden? 

Går du og drømmer om at prøve dig selv af i en anden kultur, eller opleve dit fag i en ny sammenhæng. Så grib chancen, bryd med din comfortzone, og få én på opleveren et nyt sted i verden, hvor der er mindst lige så meget brug for dine kompetencer.  

På denne spændende temadag, har du muligheden for at lade dig inspirere. Du vil blive præsenteret for jobmulighederne i de tre lande og får information om de praktiske forhold. Der vil også være en lang række arbejdsgivere fra Norge, Sverige og Grønland, som vil inspirere, og hvem ved - måske har de et jobtilbud med til dig.

Husk det er de færreste, der fortryder, at de tog ud, de fleste at de ikke gjorde.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Antal
Maks 30 deltagere 

Målgruppe
Temadagen er for alle

Foredragsholdere
Tovholderne for eftermiddagen er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk jobstart+ og Talent Acquisition Partner, Pia Haar, fra Det Grønlandske Sundhedsvæsen. 

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding

De planlagte temamøder for maj og juni er aflyst. Har du tilmeldt dig et møde, får du direkte besked. Vi arbejder på alternative digitale tilbud. Følg med her på hjemmesiden.

København 6. maj, kl. 12.30 - 16.00
DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
Mødet er aflyst

Århus 7. maj 2019, kl. 09.30 - 13.00
Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
Mødet er aflyst

Aalborg 7. maj, kl. 16.30 - 20.00
Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.
Mødet er aflyst

Klik her og se arrangement for fysioterapeuter og ergoterapeuter i Esbjerg og Aarhus


Til top