Eventyr i blodet

Er dit næste job i Norden? 

Temamøderne holdes digitalt 

Går du og drømmer om at prøve dig selv af i en anden kultur, eller opleve dit fag i en ny sammenhæng. Så grib chancen, bryd med din comfortzone, og få én på opleveren et nyt sted i verden, hvor der er mindst lige så meget brug for dine kompetencer.  

På disse spændende digitale temamøder, har du muligheden for at lade dig inspirere. Du vil blive præsenteret for jobmulighederne i de tre lande og få information om de praktiske forhold. Der vil også være en lang række arbejdsgivere fra Norge, Sverige og Grønland, som vil inspirere, og hvem ved - måske har de et jobtilbud med til dig.

Husk det er de færreste, der fortryder, at de tog ud, de fleste at de ikke gjorde.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Antal
Maks 30 deltagere 

Målgruppe
Temadagen er for alle

Foredragsholdere
Tovholderne for temamøderne er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk Joblösning (for Job i Sverige Norge og Norden) og Talent Acquisition Partner, Pia Haar, fra Det Grønlandske Sundhedsvæsen (for Job i Grønland og Norden). 

Afbud
Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig tilbuddet elle melde afbud via Min Indbakke eller på 33151066, så en anden kan få din plads.

Dato og tilmelding

Hør mere om:

Job i Grønland 29. september 2020, kl. 16.00- 17.30

Job i Sverige og Norge, 8. oktober 2020 kl. 14.00- 15.30

Job i Norden, 17. november 2020 kl. 16.00- 18.00

Tilmelder dig ved at klikke på knappen "Tilmeld dig her" og vælg dato. 

Tilmeld dig her (Mødet kan ikke bookes i Safari)

Temamøderne afholdes som onlinemøder på den digitale mødeplatform Teams. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet. 


Til top