Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi hjælper med din rekruttering på flere fronter og er din professionelle sparringspartner. Har du en ledig stilling inden for det sundhedsfaglige område, kan du kontakte vores karrierekonsulenter, så hjælper vi med at finde den rette kandidat.

Vores karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelse og kender vores medlemmers baggrund og kompetencer. Derfor har vi de bedste muligheder for at finde den rigtige kandidat til jobbet.

Vi laver årligt 400 jobmatch mellem arbejdsgivere og ledige medlemmer. Hvis der ikke er et ledigt medlem, der matcher din stillingsbeskrivelse, kan vi slå stillingen op digitalt, så alle vores 96.000 medlemmer ser opslaget.

Nedenfor kan du finde den rekrutteringsløsning, der passer dit behov. Kontakt os, og beskriv, hvad du har behov for, så kontakter vi dig indenfor en arbejdsdag for at afstemme dine præcise præferencer.

Akut brug for hjælp 

Vi kan hjælpe med at synliggøre aktuelle jobåbninger for vores medlemmer. Har du en aktuel, ledig stilling, du ønsker besat hurtigst muligt, skal du:

Udfylde en jobordre 

Du kan kontakte os, hvis du mangler medarbejdere til:

  • Vikariater
  • Faste stillinger
  • Fuldtidsstillinger
  • Deltidsstillinger

Samarbejde ved større rekrutteringsbehov 

Er der et vedvarende flow af ledige stillinger i din virksomhed, eller er I nødt til at genopslå de samme stillinger igen og igen? Oplever I generelle udfordringer i forhold til rekruttering, så kontakt: 

Teamleder i Job & Karriere
Pernille Hinge
Tlf.: 46 95 31 10

Rekruttering uden for Danmark

Skal vi formidle en jobåbning for din virksomhed, som ligger uden for Danmark? Så se her, hvem du skal kontakte: 

Job i Norge, Sverige og Grønland - kontakt: 
Karrierekonsulent og sygeplejerske
Marianne Højrup Gustasson
Tlf.: 4695 3256
 
International rekruttering - kontakt:
Karrierekonsulent og fysioterapeut
Mads Uldum Roesgaard
Tlf.: 46 95 32 58

Teamleder i Job & Karriere
Pernille Hinge
Tlf.: 46 95 31 10

Trainee, løntilskud og jobrotation

Ansættelse i løntilskud og virksomhedspraktik (evt. på traineeordning)  er et tilbud til både ledige og arbejdsgivere og typisk en fordel for begge parter. Den ledige får mulighed for at opbygge eller genopfriske faglige kompetencer, mens arbejdsgiveren får mulighed for at møde en potentiel ny medarbejder før en endelig ansættelse på almindelige vilkår.

Læs mere om ansættelser på særlige vilkår her.


Til top