Temamøder

Vi holder løbende temamøder, der giver inspiration og redskaber til jobsøgning og arbejdsliv. De fleste møder er åbne for alle medlemmer, men enkelte er primært for ledige.

DSA holder løbende temamøder for vores medlemmer. Enkelte temamøder er forbeholdt ledige medlemmer, mens andre er åbne for alle medlemmer. Læs mere om de enkelte temamøder i foldud-menuen nedenfor. Du kan booke dit temamøde nederst på siden eller i menuen Book et tilbud.

Gå til menuen Book et tilbud.

> Find praktisk information om temamøderne

OVERSIGT OVER TEMAMØDER

Stadig jobsøger? Få redskaber til at komme videre

Workshoppen for dig der har været ledig i over et år.

Er du tæt på en jubilæumstitel som ”ansøgningsskriver”, og kan du rækken af afslagssvar udenad, fordi du har været ledig alt for længe? Så deltag på denne workshop, der gør dig kampklar til at komme i job nu! 

På workshoppen finder vi ud af, hvordan du får mere gennemslagskraft, så du ikke længere går i ét med tapetet, men så arbejdsgivere rent faktisk ser dig, og så du kommer i betragtning. Vi synliggør dine kompetencer, så du ved, hvad du kan byde ind med. Vi dykker ned i, hvordan du styrker dig selv i det at være jobsøgende, og vi undersøger, om du ubevidst spænder ben for dig selv i dine tanker.

I løbet af dagen slipper vi latteren løs. For når vi ler, frigør vi endorfiner, slapper af og skaber plads til at få kreative ideer. De kreative ideer har vi nemlig brug for.

Målgruppe:
Ledige medlemmer der har været jobsøgende over 1 år.

Undervisere:
Tine Siv Gildbjerg og Pernille Marott står bag workshoppen. 
Tine er karrierekonsulent i DSA og er uddannet sygeplejerske samt kognitiv psykoterapeut. Pernille er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille er også forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Tine og Pernille kommer derfor med to vidt forskellige baggrunde og en masse erfaring, som du får glæde af på workshoppen. 

Praktisk information:
Workshoppen varer 6 timer og er inklusiv frokost.

Dato og tilmelding:

 • København 13. marts, kl. 10.00 - 16.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

​Stil skarpt på din råstyrke som jobsøger

Har du svært ved at prioritere og skabe fokus i din jobsøgning? Er du træt af at skrive ansøgninger, som, du oplever, ikke bliver læst? Og er du kørt træt i at modtage automatiserede afslag, der gør det næsten umuligt at få energi til at søge videre? Så er ”Stil skarpt på din råstyrke som jobsøger” noget for dig.

På temadagen tager vi konstruktivt fat om den udfordrende og svære opgave, det er, at hurtigt blive en del af jobmarkedet. Gennem refleksion, redskaber og med nye øjne på dig og din situation får du værktøjer til at blive jobjæger i eget liv. Vi ser på alt det arbejde, du allerede har lavet for at komme videre, og du får en ny vinkel på, hvordan du kan gøre din søgning og din profil endnu skarpere.

Temadagen indeholder:

 • Kortlægning af, hvilke jobaktiviteter du har i gang
 • Introduktion af et nyt mind-set for dig som jobsøgende
 • Opskrift på ”det gode liv” som jobsøgende
 • Kontante råd til, hvordan du kontakter en arbejdsgiver
 • Praktisk arbejde med din kompetencedækning
 • Introduktion og start på udarbejdelse af revideret jobsøgningsplan
 • Masser af godt humør

Temadagen varer 6 timer.

Målgruppe:
Ledige medlemmer

Oplægsholder:
Pernille Marott står bag temadagen. Pernille er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille er forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Med den som udgangspunkt laver hun blandt andet foredrag og workshops.

Dato og tilmelding:

 • København 26. januar, kl. 10.00 - 16.00 
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

 • Aalborg 15. maj, kl. 10.00 - 16.00 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Positiv psykologi - Et godt liv

Vil du også have mere optimisme og overskud ind i den måske trivielle hverdag? Så er temamødet "Positiv psykologi - Et godt liv" noget for dig. 

På temamødet hører du oplæg om den positive psykologi, du får øvelser i og praktiske redskaber til at få mere optimisme, styrke og livsglæde i din hverdag og meget mere. Måske det endda vil smitte af på dine omgivelser.  

Mødets gennemgående fokus er evnen til at mærke dig selv, til at reflektere og til at finde tillid, ro og energi. Dette gøres på en bæredygtig måde, så dine personlige grænser respekteres. 

Du får:

 • Inspiration til at opnå bedre balance i arbejds- og privatliv
 • Selvhjælpsredskaber
 • Redskaber til, hvordan du fokuserer på de positive tanker

Tilværelsespsykologi
Tilværelsespsykologien (TP) bygger på internationalt anerkendte teorier og forskning indenfor bl.a. positiv psykologi. Forskningen har vist, at vi mennesker anvender 10 tilværelseskompetencer til at skabe os et godt liv.

TP og de selvhjælpsredskaber, du bliver præsenteret for i denne workshop, giver dit et helhedsperspektiv på din situation. Du bliver præsenteret for KompetenceCirklen og de 5 grundspørgsmål, som kan anvendes til at få øget bevidsthed og overblik om, hvad der er særligt vigtigt for dig at fokuskere og handle på for at opnå det, du ønsker med et lille skridt ad gangen.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Løkke Munk Kirkegaard har drevet konsulentvirksomhed ClearVision i 20 år. Hun har et stærkt kommunikativt fundament og stor undervisningserfaring. Specialet er at motivere og inspirere mennesker til øget trivsel i dagligdagen. Løkke er certificeret underviser i tilværelsespsykologi, Life-coach og Assertionstræner, har studeret på The Option Institute i USA i Narrativ og Kognitiv coaching samt taget en Master Class i Organisationspsykologi. Er i dag medejer af virksomheden etgodtlivnu ApS, som drives sammen med Susanne Gram-Hanssen.

Løkke har gennem årene undervist mange faggrupper, herunder ledere og medarbejdere indenfor DSAs målgruppe bl.a. Hornbæk Rygmarvsskadecenter samt HK, DJØF, AKA, Teknologisk Institut, Miljøforvaltningen, Udenrigsministeriet, Københavns kommune, Brøndby kommune, Ballerup kommune mv.

Dato og tilmelding:

 • København 11. januar, kl. 10.00 - 13.00 
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Fredericia 1. marts, kl. 10.00 - 13.00 
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia.

 • Aarhus 8. marts, kl. 10.00 - 13.00 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

 • Alborg 15. marts, kl. 10.00 - 13.00 
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Nå dine karrieremål med LinkedIn

Har du en profil på LinkedIn, men ved du ikke helt, hvad du skal bruge den til, eller har du hørt om platformen, men aldrig rigtig kommet igang? Så har du nu chancen. Tilmeld dig dette temamøde og bliv klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, laver opsøgende arbejde og bringer dit netværk i spil i din jobsøgning via LinkedIn.

Det professionelle, sociale netværk LinkedIn har for alvor vundet indpas i danske organisationer. Det bliver brugt flittigt til rekruttering, der er over 1,9 mio. danske brugere, og det er et fantastisk værktøj til både at skabe og styrke professionelle netværksrelationer – uanset om du pt. er i job eller ej.

Medbring din egen bærbare pc/tablet, så kan du også arbejde undervejs og tage hjem med en knivskarp profil.

Vi kommer bl.a. omkring:

 • Hvordan du udfylder din profil, så den er synlig og professionel
 • Hvordan du bruger søgefunktionen på LinkedIn til at finde arbejdsgivere og potentielle kontakter
 • Hvordan du udvider og plejer dit netværk på LinkedIn
 • Plus: du får svar på alle dine spørgsmål.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Fredericia og København
Morten Vium er LinkedIn-specialist og partner i Netværks Akademiet. Han er underviser og har 6 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn. Han har undervist tusindvis i LinkedIns karrieremuligheder og kender også den anden side af bordet, hvor han bl.a. har trænet organisationer som FLSmidth, Danmarks Nationalbank, Atp og Coop. Som formidler er Morten top engageret og kan samtidig forklare tingene på en forståelig facon.

Aalborg
Lykke Fehmerling har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 2000 medarbejdere og ledere til at trives og opnå resultater i deres arbejdsliv. Hun er specialist i Linkedin og har undervist de sidste 7 år i, hvordan LinkedIn kan bruges som et værktøj til at få succes i karrieren. Med mange års erfaringer, fra faglige organisationer, forfatter til Djøfs LinkedInguide og ejer af et netværk for HR folk fra store danske virksomheder, har hun fingeren på pulsen i forhold til, hvordan virksomhederne bruger platformen. Hun er praktisk i sin undervisningsform og anvender ”best practice” fra den solide erfaring, hun har oparbejdet. I hendes tilbagemeldinger får hun af vide, at hun er en motiverende, kompetent og sikker formidler og får super evalueringer på sine kurser.

Dato og tilmelding:

 • Fredericia 7. februar, kl. 13.00 - 16.00 
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia.
 • København 11. april 2017 kl. 10.00 - 13.00 
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

 • Aalborg 9. maj, kl. 13.00 - 16.00 
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Kend din personlighedstype (MBTI)

Hvordan foretrækker du grundlæggende at orientere dig, hente ny energi og træffe beslutninger?

Hvorfor er der nogen mennesker, som har det bedst med at starte sent på en opgave? Hvorfor er det nogen, som har det bedst med at tænke, mens de taler? Hvorfor er der nogen, som er gode til det med detaljer, mens andre er bedst til de store linjer? Du bliver introduceret til dette og hundrede andre forskelle hos mennesker. Dette temamøde vil give dig en viden, som du kan bruge i såvel dit arbejdsliv som i dit privatliv.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Underviser er selvstændig konsulent Hanne Rude, der er uddannet psykolog med erhvervspsykologi som speciale og mangeårig erfaring med undervisning, karriererådgivning mv.

Dato og tilmelding:

 • København 26. februar, kl. 10.00 - 13.00 
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Aarhus 20. marts, kl. 10.00 - 13.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
 • Aalborg 23. april, kl. 10.00 - 13.00 
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

 • Fredericia 29. maj, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia
  .

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Det er ingen kunst at blive leder!

Det er ingen kunst at blive leder, men det er lidt af et kunststykke at være leder! 

Vi sætter spot på den udfordring, det er at skabe sig sit ledelsesrum og agere i krydsfeltet mellem medarbejdere, lederkollegaer og overordnede ledelse og samtidig bevare sig selv i ledelsesgerningen.
 
Formål med workshoppen: 
Formålet er at skabe et rum, hvor du som leder kan få inspiration til at drøfte de udfordringer, du møder i dagligdagen i krydsefeltet. 
Det forventes, at du bidrager aktivt med eksempler og udfordringer fra din egen ledelsespraksis, for på den måde kan vi tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger og trække på hinandens erfaringer.

Målgruppe: 

Alle medlemmer af DSA der arbejder med ledelse.

Underviser:

Susanne Teglkamp er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. Derudover har Susanne suppleret med flere lederuddannelser – seneste er Executive Board Programme fra INSEAD. 
Susanne har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør og HR-direktør. Susanne Teglkamp har udgivet flere bøger om ledelse og fik Ildsjælsprisen 2012 af DJØFs Brancheforening Selvstændige for at sætte god ledelse på dagsordenen. 

Dato og tilmelding:

 • København 5. marts, kl. 13.00 - 16.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Styrk din trivsel og forebyg stress

Stress er desværre et stigende fænomen i sundhedsvæsnet, og vi har alle hørt om symptomerne på stress. Men når vi selv bliver stresset, er det ofte vanskeligt at gøre det, som egentlig er rigtigt og godt for os selv.

På dette temamøde får du derfor indsigt i, hvad stress reelt er, og vi taler om de specifikke forhold, som stresser mange sundhedsprofesionelle i deres arbejde. Derudover bliver du introduceret til forebyggende stresshåndteringsværktøjer, som kan styrke din trivsel – både i dit arbejdsliv og privatliv.

I løbet af temadagen veksles der mellem oplæg, dialog og mindre øvelser. Temamødet varierer i længde, men du bedes sætte tiden af fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

Målgruppe
Temamødet er for alle medlemmer i DSA og er for dig, der vil vide mere om stress, og som måske selv kan mærke begyndende tegn på stress.

Underviser:
Oplægsholder er konsulent, sygeplejerske og stressvejleder Klaus Hansborg Selin, der har flere års erfaring med stressvejledning og –håndtering. Klaus har selv arbejdet som sygeplejerske, så han kender til den ofte pressede hverdag, som mange sundhedsfaglige har.  

Dato og tilmelding: 

 • Århus 13. juni, kl. 10.30 - 16.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
 • København 15. juni, kl. 09.00 - 14.30
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Jobsøgningsworkshop - målret din ansøgning

Kom til en temadag, hvor du får afklaret dine faglige og personlige kompetencer, og hvor du lærer at målrette din ansøgning til jobannoncen.

Den gode ansøgning er målrettet jobannoncen. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du kan inddrage dine faglige kompetencer og personlige værdier, så du målretter ansøgningen til den enkelte jobannonce. Derudover ser vi på, hvordan det kan forberede dig til jobsamtalen.

På jobsøgningsworkshoppen kommer vi til at arbejde med:

 • Afklaring af kompetencer
  Hvordan bliver du tydelig på alt det, du kan?
  Kom i gang med at få systematiseret din erfaring fra dine job/praktikker, fritidsjob mm., så det kan danne grundlag for en målrettet jobsøgning.
 • Ansøgning og CV
  Hvad skal der til for at lave en lækker ansøgning og CV? Hvordan skal det se ud, og hvad skal det indeholde?
 • Dine kendetegn
  Sæt ord på de egenskaber og kvaliteter, der er kendetegnende for dig. Ved at sætte ord på et billede af dig selv som fagperson, kan du blive endnu tydeligere på det, du gerne vil ”sælge” dig selv på. Hvilken fagperson er du, og hvilke værdier kan du bringe ind i et nyt job?
 • Jobsøgningsstrategi
  Bliv klædt på til at finde de opslåede job og bruge dit netværk. Læg en realistisk plan for, hvornår og hvor mange ansøgninger og netværkssamtaler, du skal nå, så det bliver dig, de styrer processen og ikke omvendt.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Jobsøgningsworkshoppen bliver afholdt af Hanne Hoffmann, der er karrierekonsulent i DSA. Hanne har mange års erfaring med at coache og rådgive sundhedsfagligt uddannede i de forskellige aspekter af jobsøgningsprocessen og dertilhørende personlige udviklingsprocesser. Under jobsøgningsworkshoppen vil Hanne trække på sine erfaringer og træne dig i at finde frem til dine styrker og kompetencer. Derved får du de bedste forudsætninger for at opnå et succesfuldt jobsøgningsforløb.

Dato og tilmelding:

 • København 19. marts, kl. 9.30 - 15.30
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Aarhus 10. april, kl. 9.30 - 15.30 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Mindfulness

Hvis man er blevet ledig, bruger man ofte mange tanker på at se bagud og tænker fx: ”Hvorfor blev netop jeg fyret?” eller ”Hvorfor valgte jeg dog et job, der gjorde mig syg?”. Tankerne er også ofte i fremtiden: ”Får jeg mon nogen sinde et job (igen)?” og ”Kan jeg klare det?”. 

Mindfulness handler om at være til stede i nuet, og temamødet giver dig mulighed for at blive bedre til at registrere, når negative tanker tager over, samt til at håndtere hverdagens små katastrofer.

På temamødet gennemgår vi grundholdningerne i Mindfulness. Vi træner opmærksomhed og laver nogle meditationsøvelser. Vi udfører også nogle meget enkelte yogaøvelser, som alle kan deltage i. Vi vil særligt have fokus på situationen som ledig/opsagt.

Målgruppe:
Alle medlemmer

Underviser:
Underviser er fysioterapeut og MPH Charlotte Dencker, der arbejder som karrierekonsulent i DSA. Charlotte har beskæftiget sig med mindfulness i mange år og har taget mindfulness uddannelse på Center for Mindfulness i USA.

Dato og tilmelding:

 • Fredericia 4. april, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Syddanmark, Vejlevej 121, 7000 Fredericia.
 • Aarhus 5. april, kl. 10.00 - 13.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

 • Aalborg 6. april, kl. 10.00 - 13.00
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

 • København 14. maj, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Styrk dit selvværd som jobsøgende

Har du oplevet dit manglede arbejde som et tabu? Og har du brug for inspiration og ny energi til at komme videre med din jobsøgning og det gode liv? Så er temadagen ”Styrk dit selvværd som jobsøgende” noget for dig. 

På temadagen får du redskaber til at se din situation med nye, friske øjne. Vi tager dig og din situation alvorligt, og vi giver konkrete råd til, hvad du kan gøre, så det bliver lettere at rejse sig igen efter nederlag, som en jobsøgningsperiode kan give mange af. 

Temamødet indeholder:

 • Øvelse med fokus på deltagernes forcer
 • Oplæg om de samfundsmæssige forhold, der er årsag til det faldende selvværd
 • Brugbare redskaber til at komme videre
 • Råd til, hvordan man passer på kroppen
 • Førstehjælpskasse med værktøjer til et bedre selvværd
 • Etablering af netværk med, der kan styrke selvværdet

Temadagen afholdes over 6 timer med indbygget frokost. Temadagen afholdes af Pernille Marott.

Målgruppe:
Ledige medlemmer

Underviser:
Pernille Marott er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille er også forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Med den som udgangspunkt laver hun blandt andet foredrag og workshops.

Dato og tilmelding:

 • Aarhus 20. juni, kl. 10.00 - 16.00 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
 • København 6. februar, kl. 10.00 - 16.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Find jobbet via dit netværk 

Får du sommerfugle i maven, før du skal ringe til en arbejdsplads og spørge ind til en jobmulighed? Og har du i det hele taget svært ved at sætte dit netværk i spil?

Så er kurset ”Find jobbet via dit netværk” noget for dig. På temamødet giver vi dig svar på, hvorfor du skal netværke og ikke mindst, hvordan du gør det - både når du mødes med andre face-to-face og i det virtuelle rum.

Temamødet indeholder:

 • Refleksion og kortlægning af dit netværk
 • Værktøjer til at aktivere dit netværk
 • Netværksregler
 • Konkrete øvelser i etablering af ”kaffeaftale” med en potentiel arbejdsgiver
 • Inspiration til hvordan du får spurgt om det rigtige, så din interesse gør dig interessant for en arbejdsgiver
 • Henvisninger til relevant læsning
 • Øget netværk

Workshoppen tager tre timer og afholdes to gange om året i hver landsdel. 

Målgruppe:
Ledige medlemmer

Underviser:
Pernille Marott er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Pernille er også forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Med den som udgangspunkt laver hun blandt andet foredrag og workshops.

Dato og tilmelding:

 • Aarhus 21. marts, kl. 10.00 - 13.00 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.
 • København 4. april, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Personlig Performance

Ser du rødt, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller kryber du i et musehul, når du skal sælge dig selv over for en potentiel arbejdsgiver? Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig. 

På temamødet bliver du knivskarp på din fremtoning, og du lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre. Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til ”kaffemøder”. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så du bliver bevidst om, hvordan du ser ud med arbejdsgivers øjne. 

Målgruppe:
Ledige medlemmer 

Undervisere:
Pernille Marott står bag temamødet. Pernille er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen. Hun er desuden forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”, og med den som udgangspunkt laver hun workshops og temamøder som ”Personlig Performance”.

Praktisk information
Temamødet varer 3 timer.

Dato og tilmelding:

 • København 27. februar, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.
 • Aarhus 7. juni, kl. 10.00 - 13.00 
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Workshop for akademikere og ledere

På workshoppen arbejder vi med, hvordan du som sundhedsprofessionel akademiker eller leder får fremhævet dine kompetencer og målrettet din ansøgning og dit CV, så du rammer virksomhedens behov og ender i JA-bunken.

Du vil blive klogere på, hvordan du gør dig selv søgbar for potentielle arbejdsgivere, hvordan du laver opsøgende arbejde og bringer dit netværk i spil i jobsøgningen via LinkedIn. På mødet får du desuden mulighed for at danne netværk med andre sundhedsprofessionelle akademikere og ledere. 

Workshoppen er opdelt i to sektioner:

1. del: Den gode ansøgning og CV

 • Hvordan opbygger du den gode ansøgning og et godt CV?
 • Hvordan formidler du dine kompetencer?

2. del: Den skarpe profil på LinkedIn

For at få det optimale ud af denne workshop er det en fordel, hvis du inden workshoppen har reflekteret over dine kompetencer og har oprettet en profil på LinkedIn samt tilføjet de første kontakter. Medbring din egen bærbare pc/tablet, så du kan arbejde på din LinkedInprofil undervejs. Så kommer du hjem med en knivskarp LinkedInprofil.

 • Hvordan udfylder du din profil på LinkedIn, så den er synlig og professionel?
 • Hvordan bruger du søgefunktionen på LinkedIn til at finde arbejdsgivere og potentielle kontakter?
 • Hvordan udvider og plejer du dit netværk på LinkedIn?

Målgruppe:
Sundhedsprofessionelle kandidater og ledere – både ledige og i beskæftigelse.

Undervisere:
Sofie Gradin er Karrierekonsulent i DSA. Sofie har stor erfaring i at coache og rådgive sundhedsprofessionelle akademikere og ledere i de forskellige aspekter af jobsøgningsprocessen samt i skiftet fra studieliv til arbejdsliv.

Morten Vium er LinkedIn-specialist og partner i Netværks Akademiet. Han er underviser og har 6 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn. Han har undervist tusindvis i LinkedIns karrieremuligheder og kender også den anden side af bordet, hvor han bl.a. har trænet organisationer som FLSmidth, Danmarks Nationalbank, Atp og Coop. Som formidler er Morten top engageret og kan samtidig forklare tingene på en forståelig facon.

Praktisk information:
Workshoppen varer 6 timer, og der vil blive serveret frokost.

Dato og tilmelding:

 • Aarhus 18. april, kl. 10.00 - 16.00
  Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Århus V.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Eventyr i blodet! Er dit næste job i Norden?

Er du nysgerrig på jobmulighederne i Norge, Sverige eller Grønland? Så er det nu, du skal gribe chancen. 

Vi har sammensat en unik temadag, hvor du bliver præsenteret for dine jobmuligheder i de tre lande og får information om de praktiske forhold, du skal kende til. På temadagen får du også inspiration og tips fra andre danskere, der har arbejdet i Norge, Sverige eller Grønland. Temadagen byder på både oplæg og jobcafe. 

Som en ekstra bonus er der mulighed for at få tilbudt et job gennem mødet med arbejdsgiverne. Så grib chancen og tilmeld dig nu. 

Antal

Maks 30 deltagere 

Målgruppe
Temadagen er for ledige og beskæftigede. 

Foredragsholdere
Tovholderne for eftermiddagen er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk jobstart+ og Sundhedsfaglig rekrutteringskonsulent, Mia Lemke, fra det Grønlandske Sundhedsvæsen. 

Dato og tilmelding:

 • København 28. februar kl. 12.30 - 16.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

 • København 2. maj kl. 12.30 - 16.00 
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

 • Odense 3. maj, kl. 09.00 - 12.30 
  HK Odense, Mødecenter Fabrikken, Lumbyvej 17 F, 5000 Odense C

 • Aalborg 3. maj, kl. 16.30 - 20.00 
  Kreds Nordjylland, Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@nordiskjobstart.org. Husk at angive dit navn og profession.

Vil du gøre karriere på Herlev Hospitals Gastroenhed?

Er du uddannet sygeplejerske og klar på at gøre karriere i en fart? Så deltag på dette informationsmøde, hvor du hører om de forskellige karriereforløb, som Gastroenheden på Herlev Hospital tilbyder.  

Er du uddannet sygeplejerske og klar til at komme ud og bruge dine kompetencer? Så deltag på dette informationsmøde, hvor du hører om de forskellige karriereforløb, som Gastroenheden på Herlev Hospital tilbyder.  

Som en del af Gastroenheden på Herlev Hospital møder du mange spændende aspekter af sygeplejen, og du får mulighed for at udforske og videre udvikle dig fagligt inden for den kirurgiske og medicinske sygepleje.

Gastroenheden tilbyder 3 forskellige karrierespor
Har du et ønske om at arbejde på Intensiv, Opvågning eller Operationsopgang? Så har du mulighed for at få en karrierestilling inden for disse områder. Deltag på informationsmødet, og hør mere om dine muligheder på hvert karrierespor. 

Målgruppe: 
Temadagen er for ledige og beskæftigede.

Dato og tilmelding;

 • København 6. marts, kl. 10.00 - 13.00
  DSAs lokaler - Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K.

Du kan tilmelde dig et temamøde via menuen nederst på siden.

Book dit temamøde her

Stil skarpt på din råstyrke som jobsøger

Gastroenheden på Herlev Hospital

Find jobbet via dit netværk

Stadig jobsøger? Få redskaber til at komme videre

Styrk din trivsel og forebyg stress

Workshop for akademikere og ledere

Workshop for ledere: Det er ingen kunst at blive leder

Personlig performance

Jobsøgningsworkshop - målret din ansøgning

Nå dine karrieremål med LinkedIn

Positiv tilværelsespsykologi - et godt liv

Mindfulness

MBTI - Kend din personlighedstype

Styrk dit selvværd som jobsøgende

Gastroenheden på Herlev Hospital

Styrk din trivsel og forebyg stress

Workshop for akademikere og ledere

Workshop for ledere: Det er ingen kunst at blive leder

Mindfulness

Nå dine karrieremål med LinkedIn

Jobsøgningsworkshop - målret din jobsøgning

Positiv tilstedeværelsespsykologi - et godt liv

MBTI - Kend din personlighedstype

Styrk din trivsel og forebyg stress

Jobsøgningsworkshop

Nå dine karrieremål med LinkedIn

Positiv tilværelsespsykologi

Mindfulness i hverdagen

Kend din personlighedstype (MBTI)


Til top