Få sparring på ansøgning og CV

DSA har tilbud om sparring på ansøgning, CV og jobsamtaler til alle vores medlemmer. Nedenfor finder du de tilbud, der er målrettet dig alt efter om du er ledig, i job eller studerende.

FOR LEDIGE

Er du ledig, kan du uanset hvor du er i dit ledighedsforløb booke en jobsøgningsamtale. Her kan du få sparring på en konkret ansøgning, dit cv eller jobsøgning generelt. Derudover kan du få inspiration til, hvordan du kan bruge dit netværk og målrette din jobsøgning til nye stillingstyper, hvis du har taget en efter- og videreuddannelse. 

Book en Jobsøgningssamtale her


FOR STUDERENDE

Er du studerende, kan du få professionel sparring på en ansøgning, dit CV eller en kommende jobsamtale. Tilbuddet er for dig, der afslutter din uddannelse inden for de kommende 3 måneder.

Læs mere og book sparring her


ER DU I JOB?

Er du i job, men ønsker du at søge videre, kan du få professionel sparring på en konkret ansøgning eller dit CV. Afhængig af dit fag kan du booke en Karrieresamtale eller Karrierecoaching med fokus på jobsøgning:


Sygeplejersker -  Sparring på ansøgning og CV
Er du sygeplejerske og medlem af både DSA og DSR, kan du få sparring på din ansøgning eller dit CV ved at booke en Karrieresamtale med fokus på jobsøgning - et tilbud, der er skræddersyet til dig, der er sygeplejerske. 

Dette tilbud gælder også for dig, som er studerende med mindre end 3 mdr. tilbage af dit studie.

 Læs mere og book en Karrieresamtale - Jobsøgning her

Fysioterapeuter - Sparring på ansøgning og CV 
Er du fysioterapeut og medlem af både DSA og Danske Fysioterapeuter kan du få sparring på din ansøgning eller dit CV ved at booke en Karrieresamtale med fokus på jobsøgning - et tilbud der er skræddersyet til dig, der er fysioterapeut. 

Læs mere og book en Karrieresamtale - Jobsøgning her

Radiograf - Sparring på ansøgning og CV 
Er du radiograf og medlem af både DSA og Radiograf Rådet, kan du booke en karrieresamtale. Tilbuddet er skræddersyet til dig, der er radiograf, og udbydes i samarbejde med Radiograf Rådet. Her får du professionel sparring i forhold til karriereafklaring, uddannelse eller jobsøgning.

Dette tilbud gælder også for dig, som er studerende med mindre end 3 mdr. tilbage af dit studie.

Læs mere og book en Karrieresamtale - Jobsøgning her

Øvrige faggrupper - Sparring på ansøgning og CV
Er du uddannet bioanalytiker, radiograf, jordemoder, ergoterapeut, sygeplejerske (og ikke medlem af DSR) eller fysioterapeut (og ikke medlem af Danske Fysioterapeuter), kan du få sparring på din ansøgning eller dit CV ved at booke Karrierecoaching med fokus på jobsøgning - et tilbud, der er målrettet dig med en sundhedsfaglig uddannelse. 

Læs mere og book Karrirecoaching - Jobsøgning her


Til top